Prednedávnom sme vám priniesli článok o bicyklovaní do práce a kvalite života. Môžete sa však pýtať: No ale čo je nám to platné v tejto situácii? Kto ešte nepozná projekt Do práce na bicykli, môžete si o ňom prečítať na tejto stránke:
https://www.dopracenabicykli.eu/

Do práce na bicykli (DPNB) je národná kampaň, ktorej hlavným cieľom je podporiť rozvoj nemotorovej, predovšetkým cyklistickej dopravy v mestách, vyzvať samosprávy na Slovensku, aby vytvárali kvalitné podmienky pre ekologické druhy dopravy v meste, motivovať zamestnávateľov, aby budovali vo svojich sídlach vhodné podmienky pre zamestnancov, ktorí dochádzajú do práce na bicykli a motivovať zamestnancov, aby viac používali túto formu alternatívnej dopravy pri každodennom cestovaní do práce.

A hoci situácia teraz nie je ideálna, stále sa máte na čo tešiť. Táto súťaž sa tento rok kvôli koronavírusu presúva na mesiac september, takže máte možnosť prihlásiť sa až do 7. septembra, samosprávy majú prihlasovanie predĺžené do 18. augusta. Ceny sú aj tento rok lákavé, takže hor sa do trénovania.


https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.