Si členom ústredia SCK alebo niektorého z regionálnych klubov SCK? V spolupráci so značkou GDOCK ti prinášame benefit vo forme zľavy na nákup na ich e-shope.

Spoločnosť GDOCK je malá rodinná firma, ktorej cieľom je uspokojiť neustále rastúci cyklistický trh. Na trh priniesli stojany, ktoré sú moderné, dizajnové a štýlové. Sú naozaj veľmi praktické a univerzálne, šetria priestor, pretože všetko potrebné príslušenstvo nájdete na jednom mieste.

Momentálne majú v ponuke dva druhy cyklodržiakov: GDOCK BIKE SHELF a GDOCK PEDAL

GDOCK BIKE SHELF

GDOCK BIKE SHELF je dizajnový interiérový držiak, ktorý svojim elegantným tvarom zapadne do každého interiéru. V súčasnosti ho značka vyrába v troch farebných prevedeniach: jemná strieborná, hnedo-zlatá a matná čierna. Držiaky sú lakované odolnou práškovou farbou a sú vyrobené 3 mm ocele.

GDOCK BPEDAL

Novinkou značky je držiak GDOCK PEDAL, šikovný interiérový držiak vyrobený z pevnej ocele v matnej čiernej alebo bielej farbe, umožňujúci zavesiť bicykel prostredníctvom pedálu. Uhol zavesenia bicykla je 25°, čo umožňuje uskladnenie viacerých bicyklov pod sebou. Je univerzálny a vhodný pre takmer všetky typy bicyklov a pedálov.

Ak ste členom Slovenského cykloklubu, či už niektorého z regionálnych klubov alebo ústredia SCK, môžete si produkty značky GDOCK zakúpiť s 10% zľavou. Tým, ktorí zaslali pri registrácií svoj e-mail bol zaslaný unikátny kód pre použitie zľavy. Kód môžu využívať i rodinný príslušníci. Pri nákupe je potrebné zadať registračné číslo do poznámky v objednávke. Ak by ste mali akékoľvek otázky, môžete kontaktovať nás na adrese office@cykloklub.sk alebo priamo výrobcu info@gdock.eu.

Ak ešte nie si členom, ale máš o to záujem, viac informácií nájdeš na našej stránke.

SÚŤAŽ

Do 17. apríla 2021 prebieha súťaž o spomínaný produkt GDOCK PEDAL na instagramovom profile značky GDOCK. Zapojiť sa do súťaže môže každý.

Zdroj fotografií a informácií k textu: GDOCK, s.r.o.


https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.