Farba: zelená
Evidenčné číslo: 5704
Dĺžka (km): 17,3 km
Prevýšenie: 243/67 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: REKREA (ľahké) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, poľná cesta, lesná cesta

Charakteristika: Zelená cykloturistická značka, ktorá slúži ako prepojenie medzi areálom jaskyne Domica a plážovým kúpaliskom Tornaľa – Králik.

Popis: Trasa začína pri vstupnom areáli jaskyne Domica na križovatke s viacerými cykloturistickými trasami (029, 8714). Po krátkom úseku po asfaltovej ceste smerom na Dlhú Ves odbáča na poľnú cestu a pokračuje popod Železný kopec. Tu sa stretáva s modrou turistickou trasou a spoločne pokračujú po lesnej ceste okolo Remetského prameňa až do obce Starňa. Pred obcou Starňa stretáme žltú cykloturistickú trasu č. 8713 – Tornaľa – Aggtelek, Následne prechádza mestom Tornaľa kde stretá modrú trasu č. 2701 – Údolie Čremošnej a Slanej s ktorou v súbehu pokračuje a končí v mestskej časti Králik pred vstupom na miestne plážové kúpalisko.




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.