Farba: žltá
Evidenčné číslo: 8305
Dĺžka (km): 4,8 km
Prevýšenie: 10/0 m (pozor uvádza sa smere popisu trasy)
Náročnosť / Určenie: REKREA (ľahké) - MTB TRASY
Povrch: asfalt, spevnená cesta, poľná cesta

Charakteristika: Krátka žltá cykloturistická spojka prepájajúca trasy č. 2301 s č. 020 a dve významné lokality v regióne Beckov so Zelenou Vodou.

Popis: V Novom meste nad Váhom začína žltá cykloturistická značka na križovatke s magistrálou č. 020 – Naprieč Považským Inovcom. Ide popri rekreačnom zariadení pri VD Zelená Voda, obchádza vodnú nádrž a napája sa na hrádzu. Po hrádzi pokračuje až k cyklosmerovníku Beckov, pri hrádzi. Tu hrádzu trasa opustí a poľnými cestičkami prechádza do centra obce Beckov, kde trasa končí na križovatke s modrou značkou č. 2301 – Hlohovec – Piešťany – Nemšová.

V Beckove odporúčame návštevu hradu Beckov, ktorý je dominantou okolia. Otváracie hodiny hradu sú dostupné na stránke hradu.   




https://www.biker.sk/ https://www.skoda-auto.sk/ https://trekbikes.sk/3-bicykle



Všetky publikované dáta na portáli sú určené na nekomerčné použitie pre občiansku verejnosť, turistov a návštevníkov Slovenska. Dáta sú chránené v zmysle autorského zákona, sú majetkom Slovenského cykloklubu. Ich ďalšie použitie a šírenie je možné iba s písomným súhlasom Slovenského cykloklubu.